​Garantiordning

CE Mærkning / Garantiordning

Pr. 1. februar 2010 trådte nye mærknings regler i kraft på vindues markedet. Det betyder, at alle producenter skal mærke deres vinduer med det kendte CE-mærke, som også findes på en lang række andre produkter. Mærkningen giver mulighed for at dokumentere vinduernes kvalitet og modstands dygtighed over for ekstreme belastninger.

Vi har selvfølgelig valgt at få testet de elementer, vi har i vores sortiment. Samtidig medfører en CE-mærkning at alt sættes i system og dokumenteres, samt at træ og værktøj overholder de krav der er stillet. Dette skulle gerne give et mere ensartet produkt i den sidste ende. Det fysiske bevis på at elementet er CE –mærket, er et klistermærke, som klistres på rammen eller i karmen. På dette klistermærke står de oplysninger, som vi skal bruge for at finde tilbage til netop dette element. Arkiveringstiden er 10 år.

Se Testresultater Nederst På Siden

Agerbo Døre &vinduer har eksisteret siden 1976, hvor virksomheden startede i garagen på en privat adressen. Siden flyttede produktionen til Læsøgade på havnen, men allerede i 1985 flyttede vi til vores eksisterende adresse Håndværkervej 61, Esbjerg Der har vi i løbet af årene udvidet, så vi nu har ca. 2300 m2 under tag.

De mange år vi har eksisteret, er den bedste garanti, man kan få som kunde

Derudover Er Agerbo ApS medlem af BYG. Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.​

Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!​

Vores adresse

Agerbo Døre &

Vinduer 1976 ApS

Håndværkervej 61,

6710 Esbjerg V 

Find vej

Kontakt oplysninger

E-mail: agerbo@ager-bo.dk

Telefon: 28 11 80 46

​CVR: 38552775

Har du nogle spørgsmål?

Fandt du ikke de svar du ledte efter, eller er du i tvivl om, hvilke døre eller vinduer du skal vælge? Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular her