Nyt look til dit hus med flotte træ alu døre

En flot dør kan give dit hus et helt nyt look. Med den rette dør, der komplementerer resten af dit hus, er du garanteret, at dit hus ser flot og indbydende ud. Og der er vel ikke noget mere charmerende end et hus, som indbyder til hygge og samvær?

Hos Agerbo Døre & Vinduer ApS er vi eksperter i træ alu døre. Vi har efterhånden stor erfaring med døre, og den erfaring skal du nyde godt af. Kunder henvender sig fra Esbjerg, Varde og Ribe, men befinder du dig andre steder, må du endelig kontakte os. Alle huse fortjener en flot træ alu dør.

Vi har sans for detaljen

Det, der kendetegner os, er vores erfaring, høje kvalitet og sans for detaljen, når vi monterer dine døre. Derudover producerer vi selv miljøvenlige produkter fra egen fabrik. Få en miljøvenlig dør i den farve, du ønsker. Vi hjælper dig med:

  • Montering af træ alu døre
  • Produktion af døre
  • Maling af dør i ønsket farve​

Udover døre i træ alu, kan vi også fabrikere andre døre. Vi fabrikerer kitfalsdøre, mahognidøre, standarddøre, træ alu 2 døre og træ alu 3 døre. Derudover sørger vi for, at din nye dør kommer med en masse smukke og brugbare detaljer som:

  • Alubundstykke med dræn mod slagvand
  • ​Udluftningsnoter i rammefals
  • ​Aftagelige tætningslister
  • Glaslister med skjult søm

Kontakt os gerne og fortæl, hvilke ønsker du har for din nye dør. Vi kan hjælpe.​

Hvad koster træ alu døre?

Priser på træ alu døre og andre døre er meget forskellige. Prisen afhænger selvfølgelig af størrelse og materiale. Er du nysgerrig på en pris på din nye dør, skal du blot kontakte os. Så finder vi et godt tilbud til dig.

Skal vi arbejde sammen?

Skal dit hus shines op med en ny dør, eller trænger den gamle blot til at blive skiftet ud med en nyere model? Så kontakt os på 28 11 80 46 eller agerbo@ager-bo.dk. Vi giver gerne en uforpligtende snak og professionel vejledning.​

Ring til os på:

28 11 80 46

Eller

Udfyld nedenstående så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores adresse

Agerbo Døre &

Vinduer 1976 ApS

Håndværkervej 61,

6710 Esbjerg V 

Find vej

Kontakt oplysninger

E-mail: agerbo@ager-bo.dk

Telefon: 28 11 80 46

​CVR: 38552775

Har du nogle spørgsmål?

Fandt du ikke de svar du ledte efter, eller er du i tvivl om, hvilke døre eller vinduer du skal vælge? Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular her